Reference

Paní Vohradská nám zprostředkovala koupi třípokojového bytu na Praze 6. Od začátku jsem měla ze  spolupráce s ní dobrý pocit. Komunikace byla vždy velmi rychlá, efektivní a příjemná. Byla jsem potěšena její profesionalitou a rovněž empatickým přístupem k oběma stranám. I přesto, že byla paní Vohradská najata prodávajícím za účelem prodeje, cítila jsem, že jí opravdu záleží na tom, aby spokojenost byla na obou stranách a vyváženost podmínek smlouvy taktéž. Toto jsem ocenila velice, neboť jsem přesvědčena, že to v realitních obchodech nebývá  zdaleka samozřejmost. Paní Vohradská též spolupracuje s profesionály v oboru, paní advokátkou a finanční poradkyní, které nám též velmi pomohly, aby celý obchod proběhl co nejlépe. Pokud budu v budoucnu já nebo mí blízcí potřebovat prostředníka v obchodě s realitami, určitě se na paní Vohradskou ráda obrátím a nebo doporučím kontakt. 

S pozdravem, Sandra Štěpánková 

 

Vážená RK Alexiss, chtěla bych vám i vašim zaměstnancům, jmenovitě paní Mgr. Růžičkové a makléřce paní Chocholaté, velice moc poděkovat za jejich vstřícnost, rychlost a profesionální pomoc při prodeji mé nemovitosti. Ještě jednou děkuji a těším se na další společnou spolupráci.

Hezky den, Zavázalová

 

Dobrý den, 
rádi bychom vyjádřili veliké díky Alexiss Group a především paní Chocholaté za spolupráci při koupi rodinného domku. Paní makléřka nás ohromila svým profesionálním, spolehlivým a lidským přístupem. Dále bychom chtěli poděkovat paní advokátce Růžičkové, která pro nás pečlivě a ochotně připravovala smlouvy.
Velmi si vážíme bezchybné spolupráce a Vaši realitní kancelář budeme vřele doporučovat dál.
Ještě jednou moc děkujeme a přejeme spoustu spokojených klientů.

Boháčovi

 

Dobrý den,
veliké díky Alexiss Group a hlavně paní Chocholaté za profesionální, spolehlivý a mimořádně empatický přístup! Po každé prohlídce jsem obdržela podrobné informace o zájemci. Komunikovala proaktivně s družstvem i se zájemci. Prodej našeho družstevního bytu byl plný nestandardních záležitostí a starostí (žiji v zahraničí, takže jsme řešili prodej na dálku) a paní Chocholatá se vším pomohla s neskutečným nasazením a vždy pozitivním přístupem.
Moc touto cestou děkuji a všem vřele tuto RK doporučuji.

Helena van den Berg

 

Rádi bychom touto cestou poděkovali paní Kobliškové za pomoc s vyřizováním hypotéky. Vyzdvihl bych především fakt, že veškeré osobní schůzky proběhly maximálně efektivně. Paní Koblišková měla podklady vždy detailně připravené, takže v konečném důsledku proběhlo vše rychle, hladce a k naší plné spokojenosti.

Děkujeme Krejčovi

 

Dear Pavla,
Thank you very much for all your help with selling the house and arranging the documents for the Czech tax authorities.
Much appreciated! 

Kind regards, Mark

 

Dobrý den, Petro a Dušane,
rád bych Vám touto cestou moc a moc poděkoval za Váš profesionální přístup k prodeji nemovitosti. Bylo mi velký potěšením s Vámi spolupracovat. Pokud budu mít možnost doporučit Vaše služby, velice rád to udělám. Přeji Vám hodně moc štěstí v pracovním i soukromém životě.
S pozdravem 

Vaněček František

 

Vážená paní Koblišková,
chci Vám poděkovat za pomoc při realizaci hypotéčního úvěru. Poskytla jste mi skvělý servis, orientaci v problematice dosud nepoznané a navíc byla s Vámi velmi příjemná spolupráce. Teď jen doufám, že nenastane žádný problém a budu moci "radostně" splácet. Byt jsem převzala teprve minulé úterý a právě propukají rekonstrukční peripetie, skoro by to chtělo další úvěr :-) Ještě jednou moc děkuji a mějte se dobře.
Srdečně Vás zdraví

Hana Ivanišová

 

Dobrý den paní Chocholatá,
rád bych se ještě vrátil k prodeji bytu v Paculově ulici v Praze na Černém Mostě. Ačkoli jsme si byt nakonec nevybrali, a to především z důvodu situování bytu ( dali jsme přednost Horním Počernicím kvůli synově škole), tak bychom Vám chtěli ještě jednou poděkovat za velmi profesionální služby, které jste při prezentaci odvedla. Velmi to na nás zapůsobilo a takto bychom si představovali práci profesionála ve svém oboru. Jak znalostmi , tak příjemným vystupováním jste na nás zanechala velmi dobrý dojem.
Ještě jednou děkujeme

Michal Zakouřil s partnerkou

 

Dobrý den, všem do Alexiss Group s.r.o.
ráda bych touto cestou poděkovala paní Zuzaně Chocholaté, která si dokáže najít cestu snad ke každému klientovi. Její přístup je naprosto profesionální, empatický a velice příjemný. Pokud by někdo měl být oceněný za svoji příkladnou a nelehkou práci, pak je to právě ona. Když vejde do místnosti - celou ji svojí přítomností rozsvítí. Usměvavá, pracovitá a spolehlivá - budu ji vřele doporučovat svým známým. Zároveň děkuji i paní Růžičkové, která s pečlivostí a ochotou připravovala všechny smlouvy.
Ještě jednou moc děkuji a přeji jen samé spokojené klienty.

Bubeníčková T., Neratovice

 

Dobrý večer paní Vohradská,
chtěla bych moc poděkovat za veškeré služby, které nám vaše kancelář poskytla při prodeji bytu. Považuji za velké štěstí, že jsme mezi množstvím nespolehlivých a útočných makléřů potkali i pana Dušana Krejcara, který se o všechno postaral. Musím říct, že jeho profesionální a zároveň osobní přístup mě celou dobu držel nad vodou. Smlouvy Mgr.Růžičkové byly perfektní, velmi si vážím toho, že jim oběma nebylo zatěžko pracovat v můj prospěch o víkendech nebo po večerech. Budu-li mít příležitost, rozhodně budu vaši realitní kancelář doporučovat dále.
Ještě jednou děkuji a přeji hezký večer

Hana Jansíková

 

Dobrý den, paní Vohradská,
včera jsem si na poště vyzvednul výpis z katastru. Chtěl jsem Vám poděkovat za velmi profesionální přístup při prodeji a koupi nemovitosti.
Přeji Vám i Vaší realitce, ať se daří!

Dvořák

 

Dobrý den,
chtěl bych touto cestou pochválit Vaší realitní kancelář a hlavně paní Chocholaté realitní makléřce, Je vidět že je profesionál na velké úrovni ,usměvavá, veselá, obětavá a pracovitá. Podle mne by zasloužila velké ocenění. Takových lidí je v tomto státě málo, doporučuju jí ať jde dělat poslankyni.
Děkuji za služby.

Julius Richter

 

Dobrý den,
chtěla jsem jen vyjádřit naprostou spokojenost s prací (a hlavně výsledkem) vaší pracovnice paní Chocholaté. Profesionálně a hlavně velice rychle vyřídila moji záležitost.
Přeji hezké Vánoce

Horejšová - Praha 8

 

Dobrý den Paní Koblíšková,
chtěli jsme vám tou to cestou s přítelkyní moc poděkovat jak jste se o nás starala ve věci hypotéky včetně všeho vyběhávání moc jste nám pomohla. Přeji vám do budoucna hodně spokojených klientů jako jsme byly mi.
Děkuji

Černý, Pešková

 

Vazena pani Vohradska,
u prilezitosti uzavreni koupe bytu v Boleslavske ulici c.13, kterou Vase firma zprostredkovala, chteli bychom podekovat Vam a Vasim spolupracovnikum za veskerou pomoc behem teto transakce. Jednani s Vasimi spolupracovniky bylo profesionalni a take prijemne, coz jsme velice ocenili.

Se srdecnym pozdravem Jindra a Jiri Fodorovi

 

Vážená paní Šefčíková,
děkujeme Vám za bezvadnou profesionální práci, vše proběhlo neobvykle rychle a bez komplikací, ve Vašich rukách jsme se po celou dobu cítili jak v peřince. Vaše služby budeme rádi vřele doporučovat!

Manželé Sůsovi

 

Dobrý den všem do Alexiss Group s.r.o.,
chtěli bychom Vám touto formou ještě jednou poděkovat za zprostředkování koupi teď už naší nemovitosti v Bohnicích. Komunikace s Vámi byla vždy příjemná a profesionální a Vaše ochota, odbornost, vstřícnost nám pomohla dotáhnout vše do zdárného konce. Děkujeme moc a přejeme mnoho úspěšných obchodů a spoustu spokojených zákazníků.

S pozdravem Tatarkovi

 

Vážení,
rádi bychom Vám opět poděkovali za služby, které jste prokázali při prodeji našeho (již druhého) bytu. Nezbývá než ocenit osobní a zároveň profesionální přístup paní Chocholaté, kterou jsme po necelém roce opět oslovili, neboť po první pozitivní zkušenosti nebylo nutné hledat jinde. Vše bylo pečlivě připraveno včetně smluv i ze strany paní Růžičkové. Prodej i všechny náležitosti kolem prodeje proběhly bez problémů, vše se nastavilo a upravilo podle potřeb našich i kupujícího. Opravdu nezbývá než opět velmi poděkovat za přístup, který je v dnešní době velmi ojedinělý. A rozhodně můžeme společnost Alexiss Group s.r.o. doporučit všem přátelům a známým. Je zárukou solidnosti a jistoty. Rádi bychom požádali o zveřejnění našeho poděkování formou reference na vašich stránkách.

S pozdravem Ivana a Petr Hodkovi

 

Musím Vám sem napsat velkou pochvalu, zejména pak velmi vstřícnému a ochotnému panu makléři Dušanu Krejcarovi za jeho naprosto profesionální a přitom lidský přístup. Dnes už se opravdu vidí velmi málo takových lidí, kteří jako on ke své práci dokáží přistoupit profesionálně a navíc jen tak mimo jí okořenit svým neustálým úsměvem a humorem. Byla jsem opravdu mile překvapena a jsem se službami této realitní společnosti nadmíru očekávání spokojena. Přeji Vám tímto mnoho dalších spokojených klientů a ještě více prodaných nemovitostí do dalších let. Vaše tohoto času spokojená klientka

Hana Hruba

 

Vážená paní Chocholatá,
chceme Vám touto cestou poděkovat za Vaši skvělou práci při prodeji bytu, v němž jsme se nyní konečně zabydleli. Váš pozitivní, velmi osobitý a především profesionální přístup se vymyká našim předchozím zkušenostem s realitními makléři z jiných společností. Chtěli bychom doporučit služby jak Vaše, tak paní Kobliškové, která nám radila ve finančních záležitostech. Jste skvělý tým a přejeme Vám mnoho úspěchů.

Michaela Vondrušková a Jan Šedivý
v Praze dne 7. 1. 2014

 

Vážená paní Ševčíková,
považuji za svoji povinnost poděkovat Vám osobně i celé společnosti Alexiss Group s.r.o za služby, které jste prokázali při prodeji mého bytu. Oceňuji Váš profesionální přístup při jednání a celkové komunikaci s klienty. Schůzky klientů byly pečlivě připraveny a celý prodej bytu proběhl v rekordním čase za nemalého přispění Vašeho partnera, advokátní kanceláře JUDr. Růžičkové. Touto cestou bych chtěl poděkovat i svému synovi, Václavu Fišerovi, který dokázal najít a oslovit tu pravou realitní firmu na současném, obtížně čitelném trhu s nemovitostmi. Služby Vaší firmy budu doporučovat svým přátelům.
Rád bych Vás požádal o uveřejnění mého poděkování formou reference na vašich stránkách.
Ještě jednou děkuji

Václav Fišer

 

Dobrý den,
jménem celé naší rodiny bych chtěla velmi poděkovat společnosti Alexiss Group s.r.o. Od známého nám byla doporučena paní Šefčíková, která nám pomáhala prodat byt v Praze. Ráda bych zmínila její profesionální přístup, ochotu a vůbec dokonalou spolupráci s klientem. Vše proběhlo naprosto bezchybně a bez komplikací. Dále bych chtěla poděkovat paní Růžičkové, která pro nás připravovala smlouvy a následně i pomáhala s koupí rodinného domu. Velmi příjemné jednání a ochota nám kdykoli pomoci.
Vážíme si spolupráce s Vámi a budeme Vaši společnost dále doporučovat.

S přátelským pozdravem rodina Zoulova

 

Dobrý den všem do Alexiss Group s.r.o.,
alespoň touto cestou bychom s manželem rádi poděkovali celému týmu Alexiss Group s.r.o. za vynikající práci, kterou RK odvedla při prodeji našeho bytu. Po tápání a hledání jsme našli tu pravou RK, která si s prodejem poradila ve velmi rekordním čase. Veškeré služby byly na klíč a přizpůsobovaly se našim představám a časovým možnostem. Opravu v dnešním světě nevídané.
Vystupování paní Chocholaté, přístup ke klientovi a vůbec celková komunikace, prostě na jedničku s hvězdičkou! To samé všechny její kolegyně, které jsme časem poznali paní Šebelová, paní Růžičková a samozřejmě i ostatní dámy, jejichž jména neznáme, ale potkali jsme se při návštěvě ve vaší kanceláři.
Prostě profesionální práce ! Není více co dodat. Ještě jednou díky všem a již s klidem vím, kam se případně příště obrátit při prodeji nebo pronájmu nemovitosti a kterou RK doporučit svým přátelům či rodině.
Díky všem a rádi bychom Vás požádali o uveřejnění našeho poděkování a reference na vašich stránkách

Petr a Ivana Hodkovi
V Praze, 18. dubna 2013

 

Dobrý den,
jménem celé své rodiny mi dovolte srdečně poděkovat Vaší společnosti Alexiss Group s.r.o.
Velice oceňuji Váš nadstandardní přístup k řešení průběžných změn a aktivity nad rámec závazků, kterých bylo v průběhu zprostředkování koupě domu ve Zloníně několik. Chtěl bych Vám poděkovat za znamenitou organizaci, skvělou péči a zejména osobitý přístup, který se mi po celou dobu dostával, což není v dnešní době zvykem. Velice si toho vážím a Vaší firmu budu doporučovat, kde jen budu moci ;-)
S pozdravem a přáním mnoha úspěchů

Libor Žilka, Květa Holečková a Libor Žilka junior :-)

 

Vážená paní Vohradská,
ctěla bych Vám poděkovat za vzorné služby, poskytnuté Vaší realitní kanceláří a Vámi jmenovitě při prodeji bytu a chaty, které jsme se sestrou zdědily po rodičích. Měla jsem celkem čerstvou zkušenost s prodejem a koupí vlastního bytu, takže mám s čím srovnávat, navíc vím, že situace na realitním trhu není momentálně právě růžová. O to víc jsem ocenila Vaši energii, pečlivost, a zároveň takt a empatii, s nimiž ke klientům přistupujete. Díky Vám se podařilo obě nemovitosti, se kterými si předešlá kancelář vysloveně nevěděla rady, doslova v rekordním čase prodat ke spokojenosti naší, ale i kupujících: prostě jste našla ty správné.
Když jsem Vás sledovala, říkala jsem si v duchu: takhle by to mělo být kdyby tak fungovalo všechno, oč spokojeněji by se nám v téhle zemi žilo.
Vaši kancelář mohu každému jedině doporučit.

S přátelským pozdravem Petra Pleskotová, Praha 6

 

Dobrý den,
ač jsem se osobně s paní Zuzanou Chocholatou nikdy osobně nesetkala, pouze jsem s ní mluvila po telefonu a osobně s ní vyjednával prodej naší chaty v zahr. kolonii (Kbely) manžel, musím jí za naší rodinu vřele poděkovat. Byli jsme s jejím profesionálním, rychlým a vstřícným jednáním maximálně spokojeni.
Ještě jednou moc děkujeme a přejeme i nadále jen samé spokojené klienty.

Monika Kociánová

 

Dobrý den,
omlouvám se, že obtěžuji, ale dnes jsem měla domluvenou schůzku s makléřkou Vaší RK paní Chocholatou, nemůžu si toto nechat jen tak pro sebe.
Vystupování paní Chocholaté, přístup ke klientovi a vůbec celková komunikace, prostě na jedničku s hvězdičkou!! S několika makléři jiných RK jsem již byla v kontaktu, ale dnes jsem se přesvědčila, že není makléř jako makléř. :)

s pozdravem Tomášová

 

Dobrý den vážená paní ředitelko,
prodával jsem malý byt v Praze na Vinohradech, Garsonku o velikosti 27m2 včetně sklepa. Touto cestou bych rád vyzdvihl vstřícný postoj a zásluhy Dušana Krejcara při tomto prodeji.
Je to profesionál s lidským přístupem a po celou dobu prodeje byl oporou nejen mně, ale i případným kupujícím. Se vším si dokázal poradit a byl vždy ochoten pomoci.
Pokud budu v budoucnu prodávat další nemovitost, je pro mě Dušan jedinou volbou!

Aleš Havlíček

 

Vyjádření ke kvalitě práce
Sděluji Vám, že po celou dobu naší spolupráce, tj. kompletní zajištění prodeje bytu (byt č. 8 v bytovém domě na adrese Josefa Janáčka 963, 530 12 Pardubice), jsem byl s Vaší prací velmi spokojen.
Rychlého a rovného jednání, reprezentativní inzerce a ochoty zásupce Vaší společnosti s čímkoli pomoci si cením nejvíce. Vaší společnost Alexiss Group s.r.o. budu určitě nadále doporučovat!
Ještě jednou Vám s manželkou moc děkujeme!

S přátelským pozdravem Ing. Martin Kulhavý
V Pardubicích dne 10.10.2011

 

Vážená paní ředitelko,
realitní makléřka Vaší RK paní Jana Vrágová zrealizovala prodej mého bytu 3+1 v Opavě.
S prodejem a s předcházejícími agenturami jsem měla značně špatné zkušenosti, vše se protahovalo, nekvalitně nabízený prodej prostřednictvím inzerátů a podobně. Byť kupující strana byla velmi problematická, paní Jana Vrágová vše dotáhla do zdárného konce a ve velmi krátkém časovém rozmezí celou záležitost uzavřela. Navíc se jednalo i o potíže v souvislosti se značnou kilometrovou vzdáleností mezi Prahou a Opavou, proto bych chtěla, alespoň touto formou poděkovat. V budoucnosti zvažuji možnost koupi bytu v Praze a budu velmi ráda pokud se opět budu moci obrátit na Vaši RK.
S pozdravem a s přáním mnoha úspěchů celé Vaší RK.

Pavlína Pálková, Praha 5, Barrandov

 

Vážená paní Vohradská,
tímto bych Vám chtěl poděkovat za pomoc při prodeji bytu ve Vestci. Vše proběhlo dle dohody a rozhodně mohu Vaše služby doporučit dále, jelikož jsem byl spokojen jak s výsledkem tak i průběhem celé akce. Přeji Vám, ať si udržíte nastavenou laťku kvality poskytovaného servisu a mnoho dalších spokojených zákazníků.

Děkuji JK

 

Se službami kanceláře jsem byl velmi spokojen. Ne že bych kupoval byt každý měsíc a měl nějaké velké srovnání, ale okolí nějaké zkušenosti má a o nepoctivých realitkách, které si člověka zaváží exkluzivitou, moc nedělají a snaží se jen pak vybrat pokutu za její porušení, o tom jsem už taky slyšel. Tady nebyl problém se domluvit a vycházeli bez problémů vstříc i opakovaným změnám ve smlouvě. Člověka do ničeho netlačili a provizi si také brali docela rozumnou.

Ing. Ivan Soukal

Kde inzerujeme?