O SPOLEČNOSTI

Vítejte na webových stránkách společnosti Alexiss Group s.r.o.!

Jsem Pavla Vohradská, realitní makléřka s více než 14 lety praxe. Moje cesta v realitním světě začala po ukončení 25 leté manažerské činnosti ve světě financí. Brzy jsem však zjistila, že skutečná radost pramení z pomoci lidem najít místo, které mohou nazvat domovem.

Náš tým

Jsem jednatelkou společnosti Alexiss Group s.r.o., kde mám kolem sebe tým spolupracovníků, kteří mi pomáhají poskytovat profesionální služby. Naši realitní makléři mají bohaté zkušenosti a jsou připraveni vám pomoci s prodejem nebo pronájmem nemovitosti. Advokát nám poskytuje právní servis a finanční poradce vám pomůže s financováním vaší budoucí nemovitosti.

Naše filozofie

Práce realitního makléře je pro mě více než jen povolání. Je to poslání, ve kterém spojuji lidi s jejich snovými domovy. Věřím, že dům není jen místo, kde spíte, ale místo, kde žijete, smějete se a tvoříte vzpomínky. Každý domov má svůj příběh, a každý klient je jedinečný.

Naše služby

  • Prodej a pronájem nemovitostí: Pomáháme klientům najít ideální nemovitost pro jejich potřeby. Naše znalosti trhu a individuální přístup zajistí, že každý klient dostane to nejlepší.
  • Profesionální prezentace: Každá nemovitost si zaslouží kvalitní prezentaci. S našimi službami zahrnujícími fotografie, virtuální prohlídky a detailní popisy zajistíme, že vaše nemovitost bude vynikat.
  • Finanční poradenství: Spolupracujeme s finančním poradcem, který vám pomůže s řešením financování nemovitosti. Bezpečně a efektivně.
  • Právní servis: Naše služby zahrnují také právní poradenství. Pomůžeme vám s veškerými potřebnými dokumenty a smlouvami.

Věřím, že klíčem k úspěchu je vášeň, odhodlání a schopnost vidět svět očima klienta. Ať už hledáte svůj první domov, investiční příležitost nebo prodej vaší nemovitosti, ráda vás provedu tímto procesem s odborností, péčí a osobním přístupem.   

Pokud máte zájem o naše služby, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás!

 

 

 

 

 

 

Kde inzerujeme?